A HARD verzió tartalmilag annyiban különbözik a SOFT verziótól, hogy a bojli olyan minőségi kötőanyagokkal készült, amelyek meghosszabbítják a golyók életét a vízben. A keményebb állag biztosítja, hogy a bojli hosszabb ideig maradjon hatékony, miközben emészthetősége is megmarad.
A kötőanyagoknak köszönhetően a bojli nem záródik teljesen, hanem egyenletes, fokozatos oldódást biztosít. Ez folyamatos táplálkozási ingereket kelt a halak számára, ami a különböző vízhőmérsékletek mellett is hatékony.
Használati javaslatok: A HARD bojlik ideálisak bányatavakon, vadvízi horgászatokon vagy hosszabb túrák során, ahol fontos a horogcsali hosszabb vízben tartása. Ezek a golyók a keményebb szerkezetüknek köszönhetően tovább bírják a vízben, így csökkenthetjük a frissítési időt – különösen akkor, ha a víz hőmérséklete alacsonyabb. Törpeharcsa, rák vagy fehérhalakban gazdag vizeken is jól használható, bár hosszú távon minden bojli, még a legkeményebb is, elkezdhet oldódni.
A modern, kíméletes szárítási technológiának köszönhetően a bojlik közvetlenül felhasználásra kész állapotban kerülnek a tasakokba. Felbontás után azonnal használhatóak, akár hajszálelőkés, akár dobócsöves módszerekkel. Ha csökkenteni szeretnénk oldódási sebességüket, akkor szellős, hűvös helyen történő további szárítással keményebbé tehetjük őket.
A bojlik összetevői között állati és növényi eredetű alapanyagok találhatóak, amelyek gyorsan oldódnak és emészthetőek. A halak számára vonzó táplálékként azonosítják őket, és evésre ösztönzik őket. A Squid-Fruit bojli főbb összetevői: tintahal liszt, Dán LT 94 halliszt, válogatott húsporok, hemoglobin, oldódó halfehérjék, tejszármazékok, természetes kivonatok, betain, só és a prémium SQUID EXTRACT és Liver Powder májpor.
A bojli állati fehérje tartalmát magas szénhidráttartalmú növényi alapanyagokkal egészítettük ki, például szója és kukorica készítményekkel, amelyek könnyebbé teszik az emésztést. Az őrölt aprómag (pl. kendermag, köles, lenmag) gyors vízbeáramlást biztosít, így azonnal, majd fokozatosan, hosszú ideig fejti ki hatását. A LIVER LIQUID és más étvágyfokozó adalékanyagok segítik a halak táplálkozási ingereinek kiváltását.
A bojlik párolási eljárással készülnek. Az összetevők harmonikus hatása révén a bojli kellemes illatú és ízű, anélkül, hogy az iszap szagát felvenné.
A bojli aromáját tintahal, természetes erdei gyümölcs kivonat és feketebors esszenciális olaj keveréke adja. Ennek eredményeként a bojli íze halas, a háttérben édeskés gyümölcsös és enyhén csípős, borsos jegyekkel, keserű mellékízek nélkül.
A Squid-Fruit bojli gyors és egyenletes oldódásának köszönhetően minden vízhőmérséklet mellett hatékonyan működik. Akár tavaszi melegben, nyári forróságban, vagy hűvösebb őszi vizekben is eredményesen alkalmazható. A Horse Baits bojli sok horgász számára rekordfogásokat eredményezett.
A bojlikat a legjobban fagyasztva tárolhatjuk, hogy megőrizzék frissességüket. Túrákon bojliszárító zsákban is tarthatjuk őket, hűvös, napfénytől és esőtől védett helyen, vagy teljesen szárazra száríthatjuk őket egy hűvös helyen. Biztonságosan tartósítani egy jól zárható vödörben tudjuk légmentesen, úgy hogy teljesen lepje el a bojlikat a SÓ!
A bojlik színét, illatát és ízét az alkotóelemek keveréke határozza meg, és minden gyártási szériában lehetnek kisebb különbségek az alapanyagok természetes változása miatt, de ez nem befolyásolja a csali hatékonyságát.
A termék nem tartalmaz mesterséges színezékeket és a visszazárható simítózáras tasak biztosítja a frissességét és eltarthatóságát!
Kiszerelés: 1 kg